Berend Botanicus

Er loopt een vreemde man rond. Hij zoekt het eitje van een zeldzame vlinder. Tijdens zijn speurtocht ontdekt Bertus Botanicus verschillende dieren die allemaal wat bijzonders kunnen. Zal het hem lukken het zeldzame ei te vinden?

Een prijswinnende voorstelling voor kinderen én ouders met een verrassende ontknoping. Speciaal gemaakt voor Het Nationale Park De Hoge Veluwe en vanaf 2019 te boeken in heel Nederland.

"Ik was samen met mijn familie bij bezoekerscentrum de Hoge Veluwe. Mijn nichtje Lotte en neefje Teun, van 9 en 7, wilden de goochelvoorstelling niet missen! Het was een zeer vermakelijke voorstelling met de mix van een mooi verhaal, een goede dosis fantasie doorspekt met leerzame feiten, meerdere goochelkunsten en gezellig interactie met de jonge luisteraars.

Goochelaar Jan had oog voor alle kinderen, niet alleen degenen die uitgekozen werden om te assisteren bij een van de goocheltrucs. Aan het eind gingen alle kinderen met een dikke glimlach de zaal weer uit. En dat is natuurlijk helemaal de bedoeling! Een aanrader!! Dank je wel!" - Willemijn Jansen

 

Goochelaar Jan Hoge Veluwe Vlindershow
Goochelaar Jan Berend Botanicus voorstelling vergrootglas

Wat is 'Berend Botanicus' voor voorstelling?

Het is een educatieve voorstelling over de natuur. Berend is een natuurliefhebber die voor zijn werk door het bos loopt. Vanuit zijn liefde voor de natuur vertelt hij allerlei dingen die met behulp van trucs visueel worden gemaakt.

Misschien houdt Berend wel iets te véél van de natuur, want hij zoekt al 30 jaar naar die ene speciale vlinder. Obsessie?

Berend is een karakter dat niet 'goochelt'. Alles lijkt logisch en past binnen het verhaal. Er gebeuren natuurlijk wel trucs, maar het wordt op een heel andere manier gepresenteerd: Het is een voorstelling met goochelen erin verwerkt en geen "goochelshow".

De voorstelling is in 2017 op maat gemaakt voor Park de Hoge Veluwe en met deze act werd ik in 2017 voor de 4e keer Nederlands Kampioen Kindergoochelen.

 • Beschikbaar in Heel Nederland
  Goochelaar Jan treedt op in heel Nederland
 • 100% Tevredenheidsgarantie
  "Niet 100% tevreden = Niet betalen!"
 • Altijd op Tijd
  Goochelaar Jan is altijd ruim op tijd aanwezig
 •  4-voudig Nederlands Kampioen Kindergoochelen
  Boek één van de allerbeste kindergoochelaars
 • Specialist in Goochel-Theater
  Geen losse trucjes, maar complete shows
 • Educatieve Voorstelling
  Leuke weetjes over de natuur die écht waar zijn!