Verdien geld voor je Stichting, Kerk, School of Goede Doel!

Regelmatig wordt ik gevraagd te goochelen voor een goed doel of een inzamelingsactie van een kerk, school of vereniging. Dat doe ik graag! Maar er is nooit budget om mij in te huren. Ik kan helaas niet voor niets werken, daarom heb ik dit voor je: Een compleet pakket, inclusief goochelshow(s), dat gegarandeerd geld oplevert!

Hoe het Werkt

  1. Jullie reserveren een datum voor de show(s).
  2. Ik stuur je digitaal of per post een compleet pakket toe t.w.v. € 250
  3. Dit pakket zit vol tips en voorbeelden over hoe je meer geld verdient met een activiteit. De inhoudsopgave kun je hier downloaden.
  4. Dankzij dit pakket, dat bestaat uit 7 delen, hebben jullie een tijdspad om alles te organiseren. Je kunt het klein houden, maar ook veel tips uit het pakket gebruiken. Hoe meer tips jullie combineren, hoe meer geld de activiteit oplevert!
  5. Op de dag zelf kom ik opbouwen, doe de show(s) en ben na afloop beschikbaar voor foto's en handtekeningen.
  6. Na afloop hebben jullie niet alleen mij kunnen betalen, maar ook nog eens € 1.000 - € 4.000 verdiend!

In het pakket leg ik uit hoe jullie ervoor zorgen dat vóór de show de kosten al gedekt zijn. Of zelfs al geld is verdiend! Daarmee is de kaartverkoop pure winst. Vervolgens geef ik je in het pakket heel veel manieren om tijdens de dag zelf geld te verdienen aan de show.

Ik heb dit pakket met slechts 1 bedoeling gemaakt: om je zoveel mogelijk handvatten te geven voor een zo hoog mogelijke opbrengst. Gebruik je slechts een paar van deze tips, dan verdien je al € 1.000 - € 1.500.

Goochelaar Jan hoed met geld
Goochelaar Jan hoed met geld b

Getest in de Praktijk

Ik heb alles getest en samen met een plaatselijke kerk in Almelo 2 keer een goochelmiddag georganiseerd. Beide keren hebben zij mij kunnen betalen én hebben ze goed geld verdiend.

  • Beide keren ging het slechts om 1 middagshow. Hadden ze ook een avondshow gedaan, dan was de opbrengst zeker € 600 meer geweest.
  • De twee keer was niet geadverteerd. Er waren alleen mensen uit de kerkgemeenschap zelf.
  • De tweede keer heeft men geen extra tips toegepast omdat dat te commercieel zou zijn. Dat is uiteraard de keus van de organisatie. In het pakket ontvang je meer dan 50 manieren om geld te verdienen, buiten de verkoop van kaartjes om!

De eerste keer hebben ze € 1.500 verdiend, de tweede keer € 944,15.

Dat is ná aftrek van alle kosten!

Download hier het boekje Succesvolle Fondsenwerving met een aantal voorbeelden uit het complete pakket.

Meer Informatie en Tips?

Het Fondsenwervingspakket kun je ook los kopen, bekijk hier de inhoudsopgave. Dit pakket krijg je gratis als je mij inhuurt voor een show! Je kunt een gratis voorproefje downloaden in de vorm van het boekje 'Succesvolle Fondsenwerving'.

Daarnaast presenteer ik elke maand een nieuw idee voor een leuke actie. Deze kun je automatisch per e-mail ontvangen. Alle ideeën kun je op de blog lezen. De ideeën van de laatste 2 jaar heb ik voor je gebundeld in een boekje.

Heel veel succes met geld ophalen!