DVD Leer goochelen

Wierden - De Wierdense Goochelaar Jan heeft een dvd met trucs uitgebracht. Goochelaar Jan werkt veel op scholen en kinderen vragen hem steeds om trucs uit te leggen. Dus werd het tijd voor een dvd met 18 trucs.

Er bestaan heel veel goocheldvd’s. De meeste zijn Engelstalig en bedoeld voor volwassenen. “Als kinderen willen leren goochelen, moeten ze op zoek naar boeken in de bieb. Tijdens mijn optredens kreeg ik vaak de vraag of ik niet een paar trucjes op Youtube had.”

Daarom heeft Goochelaar Jan al langere tijd een paar trucjes op internet staan. Nu heeft hij het groter aangepakt en een dvd gemaakt. “Zo is het ook exclusiever! Als je een truc leert en laat zien aan je familie, kan niet iedereen op internet opzoeken hoe de truc gaat”.

De dvd is geschikt voor kinderen vanaf zeven jaar. Sommige trucs kun je sneller leren dan andere. Zo leer je een aantal basistrucs met elastiekjes, muntjes en suikerklontjes. Maar je leert ook hoe je een touw door je nek slaat, hoe je je arm zogenaamd breekt en hoe je moet winnen met balletje balletje.

DVD Leer goochelen met Goochelaar JanIn totaal staan er 18 trucs op de dvd. Als bonus staan er ook trucs op die Goochelaar Jan niet verklapt.

Klik op het plaatje om de DVD te bestellen.

Driehoek 2-06-2014