Maandwinnaar magic show winkelt gratis

HARDENBERG - Marja Potgieter uit Bergentheim is maandwinnaar geworden van september van de magic-show op NieuwsTV. Als winnares mocht zij vrijdag een minuut gratis winkelen bij Super de Boer in Hardenberg. Binnen zestig seconden wist ze voor € 81,49 aan boodschappen in te laden. Daar bovenop kreeg ze een bos bloemen van verkoopspecialist Jurien Prins bij de Boer.

Sinds september wordt elke dinsdag op NieuwsTV de magic-show uitgezonden. Goochelaar Jan Kosters uit Bergentheim laat dan, met hulp van de assistentes Mariska en Renate uit Dedemsvaart, een truc zien, waarbij een nummer in beeld komt. Aan de hand van dit nummer kan elke week een boodschappenpakket gewonnen worden ter waarde van 35 euro. Daar bovenop wordt elke maand een minuut gratis winkelen verloot. De actie loopt nog tot en met november.

Inmiddels zijn al een zestal mensen, verspreid over de hele gemeente, blij gemaakt met een boodschappenpakket. De actie is heel succesvol. Elke week sturen een groot aantal kijkers het winnende nummer in. Elke maandag wordt de weekwinnaar vermeld op NieuwsTV. Aan het eind van deze maand wordt opnieuw een kijker gekozen, die een minuut gratis mag winkelen bij de lekkerste supermarkt in Hardenberg.

Voor goochelaar Jan Kosters is de actie ook een groot succes. Hij wordt net als zijn Dedemsvaartse assistentes regelmatig op straat aangesproken over de trucs, die voor velen onnavolgbaar blijven, ondanks dat ze uitgebreid in beeld worden gebracht.

Dedemsvaartse Courant 14-10-2006