Goochelaar Jan naar Finale Freelancer of the Year Awards

Wierden – Jan Kosters, alias Goochelaar Jan, doet mee met de Freelancer Of The Year Awards. In de eerste ronde moesten zoveel mogelijk zakelijke contacten stemmen. Jan eindigde op plaats 3 in de categorie ‘Media & Entertainment’ en is daarmee door naar de finale.

Drie maanden lang mocht er gestemd worden en het was een hele klus om zoveel mogelijk mensen over te halen om een stem uit te brengen. Elke stem leverde punten op, dus hoe meer stemmen, hoe hoger je eindigde in de eerste ronde. Uiteindelijk eindigde Jan in de top 3 van zijn eigen categorie en daarmee staat hij op plaats 44 in de top 100. Hierdoor werd hij geïnterviewd door Radio 2 als ‘ZZP-er van de week’.

Jan is erg blij dat zoveel (oud-)klanten en relaties op hem gestemd hebben. Maar nu volgt een nog grotere uitdaging: op zaterdag 21 februari moet iedereen die de top 100 heeft gehaald een pitch opnemen van maximaal 60 seconden. Vervolgens bekijkt een jury alle 100 filmpjes (!). Probeer maar eens op te vallen tussen al die kandidaten!

Op 4 april wordt per categorie een winnaar bekend gemaakt en van die 10 personen wordt er één uitgeroepen tot hoofdwinnaar. Jan is alvast vol goede moed voor de spiegel aan het oefenen!

Wiezer 19-02-2015